Transport & Distributie

addink-zutphen-transport-verhuizing-kooiaap-distributie-03

Addink neemt uw volledige logistieke proces uit handen bij transport naar uw particuliere klant (B-to-C)

Voor diverse klanten verzorgen wij het transport richting consumenten met of zonder Kooiaap. Dit betreft zowel pallettransport als grotere goederen.Bij grotere goederen kunt u denken aan blokhutten, speeltoestellen en deuren die worden verkocht door een groothandel, speciaalzaak of webwinkel.Hierbij kunnen wij het complete logistieke proces uit handen nemen, de klant geeft bij ons aan welke goederen aan welke klant verkocht zijn. nadat wij een leverafspraak gemaakt hebben met de consument gaan wij de order picken en laden. Aangezien het vaak grote en zware producten zijn kan de consument deze niet zelf meenemen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de B-2-C transportdiensten van Addink Distributie.

Speciaal voor consumenten is er een proces ingericht waarbij een goede service het uitgangspunt is. Om te voorkomen dat wij voor een leeg huis staan bellen wij de consument op om een afleverdatum af te spreken, een dag voor levering geven wij de klant een gericht tijdblok van 2 uur door. Wanneer de klant bij levering wil betalen kan er bij onze chauffeur gepind worden.

Addink is uw professionele partner;

flexibel, betrokken en betrouwbaar.

Transport & Distributie – Palletways

Ervaring en ruime expertise vormen de basis voor uitstekende logistieke dienstverlening. Een allround pakket en alles onder één dak. Met een uitermate professionele, effectieve logistieke bedrijfsvoering, goed opgeleide, ervaren chauffeurs en een uitgebreid, modern wagenpark.

Een allround pakket en alles onder één dak. Met een uitermate professionele, effectieve logistieke bedrijfsvoering, goed opgeleide, ervaren chauffeurs en een uitgebreid, modern wagenpark.

Addink beschikt over een eigen distributiecentrum met een eigen distibutienetwerk in Nederland en is regionaal distributiecentrum voor het Palletways Central European Netwerk.

addink-transport-verhuizingen-zutphen-IMG_9428

Van a tot b en van a tot z

Vanuit een open, betrokken en flexibele werkwijze maatwerk leveren. Meedenken en voor elke situatie een pasklare oplossing bieden. In transport, opslag, distributie en verhuizingen. Een totaalpakket, waardoor Addink Distributie niet alleen van a tot b goederen vervoert, maar van a tot z alles uit handen kan nemen.

Het distributiecentrum in Zutphen is specifiek uitgerust om alle elementen binnen de keten optimaal te benutten. Van opslag, voorraadbeheer, planning, orderpicken en het laden van de vrachtwagens tot het uiteindelijke transport en het op tijd afleveren van de goederen.

addink-transport-verhuizingen-zutphen--palletways-IMG_8522

Express distributie van palletzendingen – Palletways

Palletways is dé oplossing voor ondernemers in het MKB.
Addink Distributie is sinds 2005 regionaal distri-centrum voor het Palletways Central European Netwerk. Een unieke constructie die zich toelegt op goederenvervoer van 1 tot 6 pallets. In nagenoeg heel Europa en, afhankelijk van de bestemming, binnen 24 tot 72 uur.

Hoe werkt het?

Ieder aangesloten transportbedrijf heeft verantwoording over één van de inmiddels 250 aangesloten regio’s in de Benelux, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Italië, Spanje en Portugal. Zij verzamelen de op pallets gestapelde goederen bij de leveranciers om deze vervolgens te vervoeren en af te leveren bij het aan hen toegewezen regiodepot. Hier worden de pallets dezelfde nacht nog op bestemming gesorteerd om de volgende dag door anderen te worden opgehaald om in ‘hun’ regio te worden afgeleverd.

Voordelen

Vooral voor het MKB biedt Palletways uitkomst. De snelheid en flexibiliteit van de dienst zijn ongeëvenaard. Palletways legt zich specifiek toe op vervoer van 1 tot 6 pallets. En is zowel prijstechnisch als logistiek dé ultieme oplossing voor kleinschalig goederenvervoer binnen Europa.

addink-transport-verhuizingen-zutphen-opslag-hal-IMG_9747

Opslag: aan ruimte geen gebrek

De opslagcapaciteit van Addink Distributie beslaat meer dan 12.000 vierkante meter. Voor bedrijven zonder eigen opslagcapaciteit of ruimtegebrek biedt Addink palletplaatsen te huur aan. Ongeacht het volume. Want ook die ene pallet is van harte welkom.

Vanzelfsprekend is het magazijn voorzien van de modernste brand- en inbraakbeveiliging en is het magazijn in de winter verwarmd. Zo zijn uw goederen niet alleen veilig, maar ook onder de juiste condities opgeslagen.

Voorraadbeheer

Desgewenst neemt Addink het totale beheer van de voorraad over. Eventueel gecombineerd met samenstelling van orders en transport. U hoeft alleen maar aan te geven wanneer welke goederen waar afgeleverd moeten worden. Addink doet de rest.

addink-transport-verhuizingen-zutphen-kist-IMG_9783

Opslag voor particulieren

Ook voor particulieren biedt Addink mogelijkheden tot het huren van opslagruimte. Voor een langere periode of slechts enkele dagen, nagenoeg alles is mogelijk. Bijvoorbeeld in combinatie met onze verhuisservice. De huisraad wordt dan zorgvuldig in één van de verhuisboxen opgeslagen.

^ Back to Top