Opslag & Warehousing

addink-transport-verhuizingen-zutphen-opslag-hal-IMG_9747

Opslag: aan ruimte geen gebrek

De opslagcapaciteit van Addink Distributie beslaat meer dan 12.000 vierkante meter. Voor bedrijven zonder eigen opslagcapaciteit of ruimtegebrek biedt Addink palletplaatsen te huur aan. Ongeacht het volume. Want ook die ene pallet is van harte welkom.

Vanzelfsprekend is het magazijn voorzien van de modernste brand- en inbraakbeveiliging en is het magazijn in de winter verwarmd. Zo zijn uw goederen niet alleen veilig, maar ook onder de juiste condities opgeslagen.

Voorraadbeheer

Desgewenst neemt Addink het totale beheer van de voorraad over. Eventueel gecombineerd met samenstelling van orders en transport. U hoeft alleen maar aan te geven wanneer welke goederen waar afgeleverd moeten worden. Addink doet de rest.

addink-transport-verhuizingen-zutphen-kist-IMG_9783

Opslag voor particulieren

Ook voor particulieren biedt Addink mogelijkheden tot het huren van opslagruimte. Voor een langere periode of slechts enkele dagen, nagenoeg alles is mogelijk. Bijvoorbeeld in combinatie met onze verhuisservice. De huisraad wordt dan zorgvuldig in één van de verhuisboxen opgeslagen. Addink biedt u de mogelijkheid om uw volledige of gedeeltelijke inboedel op te slaan in onze opslagcontainers.

Afmetingen containers

Onze containers hebben elk een inhoud van ongeveer 7 m3. De binnenafmetingen zijn b x h x d = 150 x 219 x 215 cm.

Het mogelijk dat u uw inboedel zelf brengt naar onze opslag. Wij kunnen u daar eventueel ook bij helpen.

Toegang tot uw inboedel

In overleg kunt u op werkdagen toegang krijgen tot uw inboedel in de verplaatsbare containers.

Uw inboedel veilig opgeslagen

Uiteraard voldoen wij aan de strengste eisen op het gebied van inbraakpreventie en brandveiligheid. Uw inboedel is veilig en verwarmd opgeborgen.

Uw inboedel is tijdens de opslagperiode meestal gewoon verzekerd op uw inboedelverzekering. U moet dit echter wel melden bij uw verzekeraar.

addink-zutphen-transport-verhuizing-kooiaap-distributie-03

Tarieven

De tarieven voor 2013 voor opslag zijn:

  • € 51,00 inclusief btw per container per maand;
  • € 22,15 inclusief btw inslagkosten wanneer u de container in gebruik neemt;
  • € 22,15 inclusief btw uitslagkosten wanneer u uw goederen uit de container haalt.

Op de opslagovereenkomst zijn de Algemene Voorwaarden voor Bewaarneming Verhuisgoederen (AVBV) van toepassing. Deze zijn opgesteld in overleg met de Consumentenbond. Dit garandeert evenwichtige voorwaarden waarbij de belangen van de consument en die van het bedrijf even zwaar wegen.

 

^ Back to Top